I en annan del av Kvarnsveden...

Ok nu sitter vi här hemma hos Bengan med magar fullare än KIKdam på lagfesten. Frågan om vad vi skulle äta kom ju såklart upp när vi åkte från träningen, Bengan kontrade med: Nå snabbt, enkelt, nyttigt och gott!!! Hmm...drar in på de självklara valet Maxi för att känna efter lite vad som ligger i luften, tillslut  åker det i hallonsylt, glass, pulvervåfflor och sist men inte minst "whipped cream in a can". Fattar om ni har svårt att uttala de magiska ordet P U L V E R V Å F F L O R.... men vilket jävla ord vi kom på!!! =)




Helgen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, lägret i Karlstad blev än en gång iställt pga att "sola i karlsta" inte har haft ett enda rätt den här vintern, fråga kolon: När sken "sola sist i Karlsta"??!!
Inkilingen som de snackades om gick ju såklart upp i rök, men tjejer ni ska inte tro att ni sitter lika säkert som Kevin Borg för de!!!
På tal om sommartid så är det nån idiot som har kommit på att just denna söndag när vi har samling sjukt tidigt så ska man ställa fram klockan 1timme, vilket resulterar i att John Blund drar en timme för tidigt....och det känns i ögonen när man ska befinna sig i bilibompas buss 06.00. Tar inte många minuter innan hela bussen sover.
I runda slingor 2.5 timmar senare befinner vi oss på Karlslunds "arena"...matchen drar igång 10.02 och vilket drag de är på läktarn då!!!
Vi genomförde matchen stabilt, dock lite dålig utdelning på dom chanserna vi hade. Det borde kanske ha blivit ett par strutar till...men vi nämde väl att vi klev upp väääl tidigt!!!
Det hela slutar iaf med en 2-1 vinst, tackar. Nu har även Darcel anslutit till truppen. Vi firar vinsten med varsin meny på MAX. Ute på parkeringen händer de mest otroliga, vi ser in i Majas framtid...javisst där står hon å hänger mot värsta "Torsk på Tallin"bussen med en cigg i mungipan. Ja de va fan Maja 2059!!! =)




KINESIOLOGY
Det är något som alla vi tjejer vill vara med på, man kan ha det på benen, magen, knäna, armarna, ljumskarna...ja precis vart man vill. Det vi talar om är en speciell tejp som förhoppningsvis ska lindra våra skodor. Kan ju berätta utan att säga allt för mycke att det är skapligt färgglatt i duschen numer...de är blått, rosa och svart.






                                                                                                   // #9 och #1 -Skrattfest framför datorn idag-

Drömmen är infriad

KIK-Mallbacken, 4-0

Matchen blev som vi trodde, en någorlunda bra värdemätare men resultatet speglade inte riktigt matchen i sin helhelt. I andra halvleken ägde vi mer boll än i första och det var också då som målen kom. Vi har inga direkta roligheter att bjuda på, kanske kan det bero på att det var ett riktigt taggat och fokuserat KIK som stod på Ljungbergsplanen den här lördagseftermiddagen. Det märks att det börjar närma sig seriestart, vi är många som vill vara med och slåss om platserna...

Valbo-KIK, 3-3

Med två avhopp precis innan matchstart och med en målvakt på västervingen så måste vi ändå vara ganska nöjda med resultatet. Dom tar ledningen tre gånger i matchen, så det var uppförsbacke hela vägen men vi orkar på nåt sätt resa oss och komma därifrån med ett oavgjort resultat. Som ni nu har förstått så hjälpte Bengans böner kvällen innan om att hon skulle få vara med ute på fältet och slåss, och som hon slogs sen då. De hela resulterade i en lagomt blå näsa och ett fint märke på hakan efter sömmarna från bollen (ni vet såna som man brukar få på låren i vanliga fall).
Det var många oroliga spelare i bussen hem efter att Bengan hade smackat dit 3-3målet med vänsterdojan, skulle vi få ännu en konkurent nu??!! Nej då, hon har meddelat att hon kommer att tillbringa ännu en säsong mellan stolparna, de tackar vi för!!!

Man måste ju bara älska att det har snöat hela jävla dagen...summan av kardemumman blev en träningen bestående av 45 min lätt löpning i 5 cm snö och lite snicksnack om helgens matcher.
Det bjöds givetvis på olika läsksorter och diverse bakverk, härligt de är när man inte behöver laga någon kvällmat när man kommer hem för man har klämmt tre munkar och en halvliter läsk =)

Det var stukade fötter, förkylningar, jobb och påhälsningar som satte käppar i hjulet för vissa att delta på dagens träning, men det var nog ingen som hade riktig koll på vart våran falubrud Julia  var någonstans...
Vi vill lugna alla oroliga själar genom att berätta att vi har hittat henne på femte raden i Falukuriren arena, där satt hon i lugnan ro och såg Falun fixa fram en femte avgörande match mot warberg efter seger med 6-5. Hoppas det var en trevlig tillställning och att vi syns imon ; )




 

                                                                                                                                               // #9 och #1

NYA RUTINER...

En vecka har gått sen förra helgens bravader och jag tror att alla har återhämtat sig bra...eller?? :)

Vi har iaf kört dom tre vanliga passen den här veckan, vilket innebar blandade skutt och småhopp i sidled, teknikbana, spel på stooor plan med (för) lite folk, inläggsövningar, skott med diverse fötter, rulla boll i backlinjen mot tre halvtaskigt styrande spelare, och så kommer veckans absoluta topp, eller jag vågar till och med säga årets absoluta topp...1-0 matcher!!! Herregud, hade nästan glömt av hur man gjorde där ett tag, men vi kom snabbt in i de och det var ett lag som dominerade den här torsdagskvällen fullständigt. Ni som var med vet vad jag talar om ;) Härligt!!!

Nu har vi gått in i rutinen två matcher/helg...Mallbacken hemma idag lördag och sen drar vi till "våran" Ikeastad för spel mot Valbo på söndag. Kul med lite andra lag än Gustafs och Gävle, men vi ska nog hinna med dom en varsin gång till innan vi lämnar dom till div. 2 serien.

Mallbacken är ett lag som jag tror vi aldrig lirat mot så det blev en ny och bra erfarenhet, Valbo har vi däremot en fruktansvärd revanch att hämta efter att dom skickat hem oss med ögonen böj från cupen i Sandviken tidigare i år.
Ida Pettersson aka Pettan hade sagt: INTE OKEJ!!! Jag håller givetvis med :)
Vi har ganska många tjejer på skadelistan i dagsläget och det får givetvis Bengan "The goalie" att fundera på en karriär utanför målområdet, vet inte riktigt om det är en sån klok fundering från hennes sida men vi får givetvis inte rasera den drömmen. Keep up fighting!!! :)
Matchanalyser kommer efter helgen då vi har fått smälta och bearbeta de lite...

Tänkte passa på att bjuda på ett omvänt filmtips från fredagskvällen... -Zodiac-
Hyr för fan inte den om ni inte vill ha ett epilepsianfall
, kan vara de sjukaste jag sett. Jag, Mickis och Sarah pallade bara 10 minuter innan vi tog de viktiga beslutet att helt enkelt stänga av. En pizza senare glider vi in på "Hemmabio" och jag har dialogen klar i huvudet...Jag ska bara säga att Mickis pojkvän redan hade sett den och att vi skulle vara evigt tacksamma om vi fick byta. Grabben innanför disken sväljer de med hull och hår och vi får givetvis gå och leta rätt på en ny film. Tackar!!! Kan väl vända tillbaka filmtipset och säga att -Cleaner- var en bra och sevärd film... *ler*





                                                                                                                                                                 // #9
 

KIK goes WILD

Alla har frågat och alla vill veta - här kommer den. Jag pratar förstås om uppdateringen från helgens lagfest.

 

Det hela börjar med att vi drar på stereon högsta volym i 6: an, eftersom rum 4 var upptaget fick vi ta vad som fanns kvar. En kastrull till spegel och så var det bara att börja göra i ordning sig. Vi är tjejer och jag tror ni alla vet vad det hela handlar om. Men efter ett antal klädbyten, omsminkningar och skobyten var vi redo för att inta övervåningen.

 

Pizzan anlände och den drog vi i oss lika snabbt som vi duschade i Gävle.

 

Det hela började lugnt, melodifestivalen öste ut från tevens högtalare, vissa fick tyvärr nog och åkte hem och en del hade fortfarande förhoppningarna kvar om att ”det kunde kanske bli bättre”. Men när Maja nämner ordet Top Noch och tar fram kortleken är det redan försent.

Melodifestival är slut och ingen förstod egentligen vilken som vann, stereon är inte längre den stereo som vi är vana med att se den i omklädningsrummet. Den har plötsligt förvandlats till den största ljudanläggningen någonsin, spår 1 ”The boy does nothing” är repeatad och går om och om igen ur dessa högtalare. Det är inte längre bara Maja som står på bordet, nu är hela KIKDAM vilda. Att vi sedan glider förbi hela kön in till Bolanche och äger dansgolvet till Living on a prayer gör det hela inte sämre. Kvällen är över och för denna gång bara ett minne blott.

 

 

 

Kvällen var som ni förstår helt vansinnig, och kanske lite överdrivet skriven men det kan bara vi som var där bekräfta! What happens in Vegas stays in Vegas

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                         //#1

 

 

”En gång är ingen gång, två gånger är en gång för mycket


KORT OCH KONSIST...LAGFEST!!!

Just nu är vi påväg hem från Gävle efter att än en gång ha spöat dom blå, 2 mål framåt, 1 mål bakåt, X antal gula kort, coach uppvisad på läktarn, salle och Julia har köldskador trots 4 plus på termometern, bolibompa ber om största försiktighet när vi äter i bussen men mosar själv ett smörpaket under sulan, inte nog med de så luktar hela bussen som Borlänge hockeys omklädningsrum på grund av att Gävle inte betalat elräkningen. Tackar.

Nog om den här bussturen, men nu ligger tankarna på annat...ryktas nämligen om årets första (och sista) lagfest!!!
Värdshusets matlåda
får nöja sig med att komma på andra plats idag, och vad beror de på då...Jo Coach var så fruktansvärt nöjd med oss idag att han tog beslutet att bjuda på käk från sitt alldeles egna pizzaplace!!
De tackar vi för genom att knäppa några öl...vi lovar dock att hålla oss inom gränserna =)

Å visst fan är det melodifestivalen den här helgen också, är rädd för att tvn kommer åka på runt 8 snåret...det ska vi givetvis inte tacka någon för!!! *ler*

Vi återkommer troligtvis senare under kvällen...  


                                                                                                                     


                                                                                                                     // #9 #1 - "En gång är ingen gång"

DOM INKÖPTA SPELARNA...

Solen svek i lördags men det gjorde inte vi tjejer...5-1 stod det på tavlan när slutsignalen tjöt. Kul att vi gör många mål, men det är kanske så det ska vara när man har bollen mer än 75%  =)
Uppställning (1)-4-1-4-1 var ordern från start, vi klev in och visade direkt att det var vi som skulle föra matchen.
Ett litet missöde i mitten på först halvlek resulterade i 0-1 till gästerna...Grattis, men det skulle visa sig vara det enda roliga för deras del i den här matchen. Madde trycker in 1-1 innan pausvilan och vi är med i matchen igen...*ler*
Sista 30 byter vi spelsystem till (1)-4-2-3-1, vilket vi tror passar oss bättre och då kommer även målen. Det har nu visat sig att man ska vila sig i form. Mia sätter 3 strutar och firar med en dans nere vid hörnflaggan.
 
En liten notis från omklädningsrummet -----> VART TOG DOM VÄLFÖRTJÄNTA BULLARNA VÄGEN??


Nyförvärv:

Vi tänkte göra en liten spelarpresentation av dom nya spelarna för år.

På skadelistan har vi: Marie "Salle" Salander och Tina Heurlin.
Salle
kommer ursprungligen från Gävle, men har spelat de senaste säsongerna i Ornäs BK, vilket betyder att hon var med och åkte på däng av KIK två gånger om förra säsongen. 
Tina
kommer från grannstaden Falun och har spelat i både Falu BS och Ornäs BK innan hon bestämde sig för att flytta ner till Karlstad för spel i Mallbacken.

Madelene Wåhlström byter div 3 mot div 1 och Forssa mot Kvarnsveden. Maja Sundqvist tog sitt förnuft till fånga och gick från ärkerivalerna Gustafs för spel i div 1 istället. Nina Sundström, ser ni som oftast på tåget mellan Mora och Borlänge, kommer närmast från Ornäs BK. Therese Lückner följde kärleken till Borlänge och landade i Kvarnsveden efter att hon varit och tränat med bla. Gustafs, Tack Tobias!!! Julia Roddar är en landslagstjej från nya div 2 klubben Korsnäs.

Två spelare som vi inte vet om vi ska kalla nyförvärv eller inte är Sarah Elnicky och Darcel Mollon.
Som ni kanske känner till så var dom här tjejerna redan här förra året och spela in sig i laget; kul att dom kommer tillbaka till lilla Borlänge för nya äventyr.



Känns som om vädret går åt rätt, dvs bort med snön och in med solen...

Känns även som om det blir en lagfest på lördag, gäller att passa på  innan coach har hunnit spika reglerna...

   

                                                                                                                                                                    


                                                                                                               // #9 #1

SNÖPULSNING...

Snön börjar försvinna och det fick coach att inse att om vi ska hinna springa/pulsa 2 varv runt löparbanan i 40 cm snö så måste vi göra det idag...
VA??!!! Är han galen tänkte vi men det gav ingen effekt så det var bara att snöra på sig löpardojorna och bege sig ut som värsta Per Elofsson (han var ju galen när det gällde träning)
När alla hade kommit runt på ett eller annat sätt var det bara ín och sätta på stereo på bra volym och lägga sig i korridoren för att pumpa lite muskler...beach 2009 ;)

Stod tydligen "spel och spel" i coach bok idag också, inte bara snöpulsning.
Vilket var till mångas förtjusning.
2varvan då, den har den här veckan lyst med sin frånvaro lika som soljäveln har gjort.
Har saknat båda två nästan lika mycket...nästan!!
Nejdå, riktigt skönt att springa ur sig ordentligt dom där två ynka varven, det tar vi upp igen nästa vecka va...


Match på vårt underbara konstgräs på Lördag kl. 13hundra.
Alla är välkomna, likaså solen!!!
Dagen till ära så är det Gideonsberg som kommer på besök, förhoppningsvis gör dom inte som förra året och kommer med något B-lag.
Ta det bästa ni har vet ja så ska vi tvåla dit er ordentligt!!! *ler*


Det skönaste just nu är ju att om ca 30min så är det fredag....och som vi vet så brukar fredagar kunna bjuda på en eller annan, mer eller mindre rolighet!!!
Hanna, vi älskar dig!!! :)




                                                                                         // #9

K O L L A G E

Vi tänkte lägga upp lite bilder på året som varit.
 
Börjar med ledarstaben:


Herr ordförande Olle

             
Coach Tony och ass. Janne B
            

MV-Tränare Peter, materialförvaltare J-O och massören Calle (bild på lagledaren Janne F kommer så småning om)

      
Match mot Örebro Söder på Behrn arena.


  
Efter kvalmatchen mot Linköping Kenty, Seriesegrare

        
Maja redo för match SM.

                     
Uppvärmning och match Sanviken cup 


  
Påväg till SM-slutspel i Skövde 

      
Redo för bankett


Semifinal mot Eskilstuna

        

                
Final mot Gustafs



Hoppsan va kom dom här bilderna ifrån?!



Jag och Sandy på beachen i Thailand



Mickis och Sandy i Thailand


Det är bevisat att man ska vila sig iform!


                                                                                     // #9 o #1

RSS 2.0