I en annan del av Kvarnsveden...

Ok nu sitter vi här hemma hos Bengan med magar fullare än KIKdam på lagfesten. Frågan om vad vi skulle äta kom ju såklart upp när vi åkte från träningen, Bengan kontrade med: Nå snabbt, enkelt, nyttigt och gott!!! Hmm...drar in på de självklara valet Maxi för att känna efter lite vad som ligger i luften, tillslut  åker det i hallonsylt, glass, pulvervåfflor och sist men inte minst "whipped cream in a can". Fattar om ni har svårt att uttala de magiska ordet P U L V E R V Å F F L O R.... men vilket jävla ord vi kom på!!! =)




Helgen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, lägret i Karlstad blev än en gång iställt pga att "sola i karlsta" inte har haft ett enda rätt den här vintern, fråga kolon: När sken "sola sist i Karlsta"??!!
Inkilingen som de snackades om gick ju såklart upp i rök, men tjejer ni ska inte tro att ni sitter lika säkert som Kevin Borg för de!!!
På tal om sommartid så är det nån idiot som har kommit på att just denna söndag när vi har samling sjukt tidigt så ska man ställa fram klockan 1timme, vilket resulterar i att John Blund drar en timme för tidigt....och det känns i ögonen när man ska befinna sig i bilibompas buss 06.00. Tar inte många minuter innan hela bussen sover.
I runda slingor 2.5 timmar senare befinner vi oss på Karlslunds "arena"...matchen drar igång 10.02 och vilket drag de är på läktarn då!!!
Vi genomförde matchen stabilt, dock lite dålig utdelning på dom chanserna vi hade. Det borde kanske ha blivit ett par strutar till...men vi nämde väl att vi klev upp väääl tidigt!!!
Det hela slutar iaf med en 2-1 vinst, tackar. Nu har även Darcel anslutit till truppen. Vi firar vinsten med varsin meny på MAX. Ute på parkeringen händer de mest otroliga, vi ser in i Majas framtid...javisst där står hon å hänger mot värsta "Torsk på Tallin"bussen med en cigg i mungipan. Ja de va fan Maja 2059!!! =)




KINESIOLOGY
Det är något som alla vi tjejer vill vara med på, man kan ha det på benen, magen, knäna, armarna, ljumskarna...ja precis vart man vill. Det vi talar om är en speciell tejp som förhoppningsvis ska lindra våra skodor. Kan ju berätta utan att säga allt för mycke att det är skapligt färgglatt i duschen numer...de är blått, rosa och svart.






                                                                                                   // #9 och #1 -Skrattfest framför datorn idag-

Kommentarer
Postat av: Lax

men nu gar det lite val lang tid mellan uppdateringarna... ar det manne dags for ett gastinlagg?!?!?!?! ;-)

2009-04-03 @ 21:45:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0