Drömmen är infriad

KIK-Mallbacken, 4-0

Matchen blev som vi trodde, en någorlunda bra värdemätare men resultatet speglade inte riktigt matchen i sin helhelt. I andra halvleken ägde vi mer boll än i första och det var också då som målen kom. Vi har inga direkta roligheter att bjuda på, kanske kan det bero på att det var ett riktigt taggat och fokuserat KIK som stod på Ljungbergsplanen den här lördagseftermiddagen. Det märks att det börjar närma sig seriestart, vi är många som vill vara med och slåss om platserna...

Valbo-KIK, 3-3

Med två avhopp precis innan matchstart och med en målvakt på västervingen så måste vi ändå vara ganska nöjda med resultatet. Dom tar ledningen tre gånger i matchen, så det var uppförsbacke hela vägen men vi orkar på nåt sätt resa oss och komma därifrån med ett oavgjort resultat. Som ni nu har förstått så hjälpte Bengans böner kvällen innan om att hon skulle få vara med ute på fältet och slåss, och som hon slogs sen då. De hela resulterade i en lagomt blå näsa och ett fint märke på hakan efter sömmarna från bollen (ni vet såna som man brukar få på låren i vanliga fall).
Det var många oroliga spelare i bussen hem efter att Bengan hade smackat dit 3-3målet med vänsterdojan, skulle vi få ännu en konkurent nu??!! Nej då, hon har meddelat att hon kommer att tillbringa ännu en säsong mellan stolparna, de tackar vi för!!!

Man måste ju bara älska att det har snöat hela jävla dagen...summan av kardemumman blev en träningen bestående av 45 min lätt löpning i 5 cm snö och lite snicksnack om helgens matcher.
Det bjöds givetvis på olika läsksorter och diverse bakverk, härligt de är när man inte behöver laga någon kvällmat när man kommer hem för man har klämmt tre munkar och en halvliter läsk =)

Det var stukade fötter, förkylningar, jobb och påhälsningar som satte käppar i hjulet för vissa att delta på dagens träning, men det var nog ingen som hade riktig koll på vart våran falubrud Julia  var någonstans...
Vi vill lugna alla oroliga själar genom att berätta att vi har hittat henne på femte raden i Falukuriren arena, där satt hon i lugnan ro och såg Falun fixa fram en femte avgörande match mot warberg efter seger med 6-5. Hoppas det var en trevlig tillställning och att vi syns imon ; )




 

                                                                                                                                               // #9 och #1

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0