Grattis Elin!

Med blommor och med blad, vi firar denna dag...våran lilla Elin  börjar bli stor, synd att du bara fyller 17.
Men de löser sig ändå...eller hur?! ;0)

Jaha då har vi sopat hem ännu en seger i Svenska Cupen då, man skulle kunna säga lätt som en plätt, piece of cake, en dag på jobbet,  busenkel....Men var de verkligen så?! -Nej absolut inte , kan ha varit den största lögnen så här långt på bloggen.
En sak som är sann är att vi vann med 2-1. Deras keeper fick en ruggit jobbig avblåsning på sig redan efter 25min, frilägesutvisning efter att tagit bollen med händerna utanför straffområdet. Nog för att du är målis men kom igen...inte var det väl handboll vi spelade?! =)
Vår älskade Hannah Montana gjorde äntligen sin A-lagsdebut efter knäskadan i SM-semi. Ett kort med ack så bra inhopp.
En liten notis från Gävle, #17 gjorde ett litet avtryck på Kastvallen, lite dålig i magen kanske?

Sitter nu i bussen och tittar på när Calle fixar och lagar alla "skadade" spelare, #17 har blivit ompysslad i snart 20min, det fattar ju vem som helst att hon inte kan jobba imon! =)

Vi saknar dig bolibompa, vi vet inte vad det är för tomte som sitter vid ratten nu, det vi vet är att vi kom aningen sent till matchen "tack vare" en lite felkörning.
Hoppas att du är tillbaka när turnebussen drar vidare nästa helg.

Tisdagsträningen var en lung tillställning, men ändå hettade det till hos vissa(läs therese) när vi spelade fotbollstennins och reglerna var "lite" oklara. Tur att #3 fick vara med i det vinnande laget, det går dock rykten om att det försegick fusk!
Hur det var med det låter vi vara osagt.
Står det 1-0matcher på schemat blir det en glad överraskning, högt tempo, mycket kamp, många mål och lite grin...

På lördag kommer Västerås BK30 till IP och ska få sig en redig omgång...Vad står egentligen BK30 för? Ja inte vet då vi...bryr vi oss då? Svar NEJ!
Vi hoppas på riktigt fint väder och kanske till och med publikrekord.

See you later alligator....

// #7 & #9

Sundsvall-Umeå

Då var det dax igen. Resan mot Umeå har dragit igång.

Gårdagen blev lugn. Anlände till Scandic någongång efter 21. Därefter packade vi in oss i rummen för att sedan ta bussen ner till city för att käka. Dom som ville såklart. Alla förutom Malin och Karro ville vara med och äta gratis, dom skulle vara kvar på hotellet för att se Berg flyttar in. Vilken skräll!
Det var inte mycket som var öppet i Sundvsall denna kväll, vad vi kunde se, men efter att gått lite vilse så blev det bestämt att det var Kebab City som fick lyckan att servera KIK-gänget denna gång. Det tackar vi för!
På bussen påväg tillbaka till hotellet frågar Tone mig om jag har hotellrumsnyckeln, och nej, det hade jag ju naturligtvis inte. Otippat så hade inte Tone heller den... Ringer i panik till Karro och man får ju tacka gud att Berg har försvunnit från teven, hon svarar och går iväg mot rum 243, där nyckeln sitter i dörren, hoppsan. Datorer och allt är kvar, phu!

Väckarklockan ringde vid 7-tiden. Frukost nästa, för iallafall dom flesta... När alla andra är påväg från frukosten möter vi Micha och Maja, dom har råkat stänga av väckarklockan, underbart, nästa par på tur att möta är Elin och Julia. Dom ville passa på att ta lite sovmorgon då det är helg och dom är lediga från skolan. Fin tanke tjejer..  Men dom var enligt dom själva väldigt snabba att äta. Bussen skulle för övrigt gå kl 8.

Nu är vi alla samlade
.. slutspurten mot Umeå. Ännu en film är avklarad. Dom flesta sover. Bolibompa går omkring i bussen.. haha ja, ni tänker säkert samma tanke som jag, VEM FAN KÖR BUSSEN? Ta det lugnt.. Någon sa något om att Calle sitter bakom ratten.

Matchdag och alla börjar sakta men säkert känna allvaret i denna resa. Ett stopp för käk sen drar det hela igång k l14. Spännande. Efter matchen ska vi kika allsvenskan, Umeå IK tar emot Kopparberg/Göterborg. Därefter hoppas vi att resan inte blir alltför lång hem!




Over and Out!






//#1- på återseende!

Ännu en hälsning, denna gång till Peter. Vi alla saknar dig också.

Lägesrapport från bussen!

Återigen dags för match, borta match och denna gång står Mariehem, Umeå, för motståndet. Detta blir vår första av två resor till underbara Norrland. 1161,8 km tur och retur enligt Eniro Vägbeskrivning. Jag har redan ångest.

Tänkte köra en liten liverapportering från bussen.

Bussen startade ca 17.00 från IP efter en ca 45 min lång träning som coach ville få in innan avresa. På schemat stod spel. Det ryktas om att det var en grym träning med ett riktigt bra tempo, vilket vi gillar.
Beräknad tid till Umeå är ca 7,50 h om man nu återigen kollar Eniro Vägbeskrivning, så att brassa hela vägen dit var inget alternativ KIK ledningen valde. Det bestämdes istället att en övernattning i Sundsvall skulle ske. Så nu sitter vi här, 17 glada KIK brudar + 5 tokiga herrar påväg mot Sundsvall! Jag bör tillägga att vi äntligen har fått vår nya supersnygga tränings och reseoutfits. God dam, we look beautiful!

Nå, vad gör man för att bedriva tiden?

Vi har hunnit med 1,5 film, Yesman är avklarad, grym film om ni frågar mig, och nu rullar The Women. Vissa kollar andra inte..
Julia och Elin sitter och ljuger längre fram i bussen, Sarah sover som ett barn, Tone, jag och Mickis nördar oss framför datorerna, herrarna längst bak i bussen har en het disskusion om fotboll.. ja jo, det är faktiskt sant.
Coach är ovanligt tyst, kan det vara för att hans högra hand, Janne B, inte är med? Maja målar naglarna och Therese äter.. Som ni förstår så är det en väldig trevlig bussresa med andra ord. =)

Endast 5 mil återstår och ca 40 min till destination Sundsvall. Ännu en uppdatering kommer under kvällen/morgondagen.






// #1



En hälsning till Janne från alla i bussen, vi saknar dig här!

RSS 2.0