Historien upprepar sig


Dålig uppdatering men sluta klaga. Vi har sjukt händelserika liv men inget vi berättar om här :)

Sista "långa" bortamatchen är avklarad. I Östersund upprepade sig historien återigen. Umeå, Danmark och Östersund är de lag som har snott 2 poäng från oss i slutminuterna. Synd att vi inte kan hålla fokus hela matchen och plocka dom viktiga poängen som behövs i den tajta serien. Bussresan hem blev onödigt tung men Jensa och gitarren fixade fram glada miner.



































"I have a dream..."







Så här roligt kan man ha på Scandic i Östersund:




Sandy har alltid haft en förkärlek till vita hotellsängkläder och då kunde jag inte förstöra det hela med att säga nej.. Förlåt Scandic! Skicka fakturan till KIK!







Vi kan briljera med att vi är Dalarnas bästa damlag. Vi väntade ganska länge sedan lekte Salle in en frispark i den 70 match minuten. Tackar. Precis som vi bestämde träningen innan.

Nu återstår 1 match innan sommaruppehållet som vi alla längtat efter. Vasalund borta på söndag. Men först ska vi och 35 000 andra gå loss i Borlänge centrum.

Det börjar idag....


//#1 & #9 


DERBYDAGS!









Galen match...

Vi tackar för den spellediga helgen vi hade men vi måste erkänna att vi hellre hade sett att vi var lediga söndag den 4:e juli. (Amerikanska nationaldagen) :)

I samband med att firandet av USA´s stora dag försvann förra helgen så försvann även vårt fantastiska flyt vi haft dom senaste matcherna.
Umeå borta väntade i söndags. Flyg denna gång från Bromma. Var bara att packa in sig i dom härliga minibussarna igen.
Hanna, vår vän lyckades tappa bort sin flygbiljett nästan innan hon ens hade fått den...men va gjorde det, hon hade ju passet med sig =)

Galen match stod på schemat!!!
Många mål i baken men lika många framåt, som tur va. 4-4 stod det på tavlan när matchen blåstes av...bittra miner från alla håll såklart, men vi kanske ändå får vara nöjda med den poängen vi kämpar till oss.

Veckans GB-gubbe:  Josse
Motiveringen lyder, 3 glassar från Umeå till Enköping...en resa på ca. 2,5 timme.




Veckan låt: Böna
Motiveringen lyder, skönsång mitt under matchgenomgången. För att muntra upp coach tillägnar vi han denna låt :)




Veckans lyx:  KIK-dam
Motiveringen lyder, 5 stycken uppradade mercor stod och väntade på oss när vi klev av planet för att ta oss arenan.



Veckan bortskämda: Mickan
Motiveringen lyder, när alla tar fram sina gamla pastasallader utan sås så öppnar Mickan upp sin kylväska som farmor hade skickat med och där fanns tacos med alla dess tillbehör.






Hemmamatch på söndag kl. 15.00 ;)


#1 & #9

BILDER:





















































RSS 2.0