HANNA KLIVER IN OCH TAR ANSVAR...

Dagens match. KIK-Gustafs, 3-1. (1-1)

Matchen mot QBIK blev som förväntat inställd pga snökaoset, blev match mot ärerivalerna Gustafs istället.
Derbyn är alltid derbyn. Än engång visade vi vilka som ville mest, kunde mest, orkade mest och helt enkelt va bäst -VI!
Vi ställde upp med "det nya" spelsystemet, 4-1-4-1. Vi spelade runt på mitten och löste situationerna mycket bra. Alla visade att det är en riktigt hårt kamp om platserna i år, vilket är bra.
Lückner och nr 9 (???) i Gustafs står för dagens fight. Det gnabbas hela matchen igenom, och nu vet hela IP att Therese med största sannolikhet skolkat från alla svenska lektioner. Det  hela slutar iallafall med att hon slänger #9 i  backen och går därifrån, den nacksvingen var inte att leka med... HÅRT!!!

Fredagens laddning inför matchen tillbringades på bion för några stycken av oss
, på schemat stod Män som hatar kvinnor. I och med att idén kläcktes av #16 var det även hon som fick stå för biljettbokningen.
Självklart litar vi på att våran medspelare (vilket är väldigt viktigt att göra i ett lag) fixar det här. Det inhandlas popcorn, godis, glass, kakor, dricka och chips för en ansenlig summa pengar, tur man är fotbollsproffs.
 Vi glider uppför trappan och in i en fullsatt salong, #16 som har skrytit om att vi "har sjukt bra platser" tappar hakan när hon får se att de enda tomma platsterna finns på rad 2 dvs näst längst fram och inte näst längst bak som hon trott.
Hej nackspärr tänkte vi och klappar Hanna på axeln. 
Än var det inte slut på bloggmaterial, miss invalido #7, har svårt att öppna drickan själv och ber vänligt #9 om hjälp. Självklart ställer man upp som den kompis man är, det hela slutar med att stolen framför är nerdrängt av Loka Hallon likaså byxorna... Det är dock oklart om hon ruskat den innan eller bara råkat tappa den. Vem vet.
 Låt nu bara filmen börja.
 
Ännu en helg har snart passerat och en ny härlig träningsvecka väntar. Hoppas det blir som Coach lovat, mycket smålagsspel, "allsvenskan" och kanske en eller annan inläggsövning.

Veckans varning:
Kolla ALLTID en extra gång innan du bokar biobiljetter vart duken är placerad :)



                                                                                
                                                                                  // #9 och #1

JA MEN DÅÅSÅ...

Japp på lördag va det dax för första träningsmatchen borta (QBIK), blir en liten tur till Karlstad om inte vädergudarma vill annat...ryktas nämligen om snökoas där nere. Fråga kolon Vad hände med "solen i Karlstad"?? 
Kanske blir ett nytt daladerby istället, vilket kommer leda till att Bolibompa får ledigt i helgen igen. -Ja men dååså!!
Förstår att ni nu sitter och funderar över vilken denna Bolipompa är, han är ingen mindre än våran magiska chaffis som har den skönaste dialekten och kläcker ur sig ett "Ja men dååså" minst lika många gånger som Micka svär under en match...dvs, för många gånger. Vi bara älskar det!!!






Som sagt tidigare så lirar vi nu i div 1 denna säsong efter att vi plockat hem seriesegern i div 2 ganska enkelt :)
Det är ett stort avancemang för klubben men också för oss spelare och ledare, någon som verkligen ska lyftas fram är Herr Ordförande Olle Davidsson som alltid ställer upp och det är tack vare honom som vi har lyckats.
All cred till OLLE!!!


En liten snabb återblick på vad som har hänt sen förra säsongen:

• Serieseger
• Två veckors vila
• Inomhuslir och 3 pass ute / veckan
• SM-kval 1,2,3
• Tydligen utslagna i Sandviken Cup, fatta ingenting!!
• Seger i Forssacupen 
• SM-final, snackar vi inte ens om
• Träningsmatch KIK-Gävle (1-0)
 • Lagfest? =)


Det här är några sköna grabbarna som vi tycker att ni ska ta lärdom av när ni kommer och kollar på våra matcher i sommar...





                                                                               // #9 och #1

VANSINNIG TRÄNING

Dagens träning. Kan vara den värsta på länge. Då pratar vi inte konditionsmässigt utan känslomässigt.
Coach började lite lättsamt med tre-zoners, vilket gladde de flesta, men övningen skulle visa sig bli allt annat än lättsam. För många viljor, olika regler, en felservad coach och otvättade västar var troligtvis anledningen till att vi bröt övningen innan utsatt tid.
Drog en 2varvare (två varv runt planen så fort du kan) innan det var dax för nästa psyktest, iallafall för lag svart.
Att ligga under med 5-0 efter 10 min fick många att bara vilja gå in och duscha, men som det topplag vi är så gör vi det bästa av situationen och fortsätter kämpa träningen igenom.

Coach var nöjd så något måste vi ändå ha presterat.



Dagens sjuksköterska:
Mickis dundrar in i Becky på första övningen och får enligt henne själv  "lite ont  handleden" men hård som hon är fortsätter hon träningen med en fasttejpad kon runt armen.
Resulatet blev en spricka i handleden och ett besök på hennes egen arbetsplats

      


                                // #9 och #1


HÖRT OCH SETT

Här är bloggen för dig som är intresserad av att veta vad som händer i och runtom Kvarnsvedens damlag.
Vi kommer i stort sett att publicera alltifrån felsägningar på träning, livet utanför planen, matchreferat och självklart några härliga youtube klipp. 

Vi som startat denna blogg är  #9, wingspringar´n Sandy och #1, Bengan the goalie och det är även vi som kommer att stå för uppdateringen av denna blogg men givetvis kommer vi att bjuda in gästbloggare från olika håll och kanter.

Hoppas ni kommer vilja följa oss på denna resa genom div 1, från Umeå i norr till Stockholm i söder.

~ENJOY~





                                                                                                  // #9 och #1


RSS 2.0