KIK-EXPRESSEN...

Önskar förlåtelse igen...
Än är vi inte betalda fotbollsproffs som har tid att sitta och blogga hela dagarna, men okej kankse mer än en gång i veckan kan vi nog skrapa ihop... :) De är den där jävla kupolen som ställer till de tamigfan hela tiden!!! Bengan behöver nytt jobb...så är de bara!!

Ingen har väl missat den galna permiärer vi hade på IP för en vecka sen?? Nej tänkte väl de...
5 mål på 17 minuter, då snackar vi effektivitet Tony. Vi är inte dummare än Björnes snigel så vi vet att de inte kommer vara så här "lätt" i fortsättningen, men det var en grym start på en grymmare säsong =)
Imon är det dax för fyrverkerier igen...08:orna Rågsved kommer till storstan för att få...............lite midsommarkänsla :)
Dom va ju med i våran kvalgrupp som spelades på hösten i Stockholm och där blev det en säker 2:a!!!
Ny kamp imon, den här gången på våran hemmaplan...


Går rykten om en grupp brudar som har ställt bilarna för sommarn och istället släpat fram dom gamla hederliga cyklarna, och startskottet brukar gå ungefär 35 min innan träning och det skjuts utanför postlådan på Konstmästargatan, Bengan tar täten med värsta tävlingscykeln, sladdar in för att plocka upp Lax och Sarah 10.7 sekunder senare....resan fortsätter genom centrala Borlänge upp mot samlingspunkten för chicksen runt Hagavägen....ska man med därifrån så gäller det att va på hugget, för där går det undan, vilket Elin fick erfara i torsdags. Sandy, Mickis, Sara och Elin har nu anslutit och7mannatruppen är nu komplett. Vi jobbar fortfarande på den snabbaste och bästaste vägen, ingen dag blir den andra lik....


Herrarna kammade hem en 3poängare idag efter en 2-0 vinst mot Järbo, Grattis grabbar!!!!
Hur skönt är det inte att sitta ute och kolla på fotboll dessa dagar när solen bara skiner och skiner, den blir fan nertvingad bakom horisonten!!!
Nu väntar grillning och laddning inför morgondagen...

Ses på IP alla fotbollsvänner!!!








// #9 #1

Vill göra en speciell hälsing till Anna J...kul att du följer och "uppskattar" våran blogg, visste iofs inte att du va fotbollsintresserad : )


PREMIÄRDAX!!

Söndag 19.04.09. Kl 15.00


Dagen då KIKdam skriver historia.
Dagen då KIKdam för första gången spelar div 1.

Pirret börjar sakta men säkert att smyga fram, sådär som det alltid gör när det är premiär, en underbar känsla!

IDAG SMÄLLER DET!


KOM OCH SE PREMIÄREN I DIV 1 NORRA!

KIK-BOLLSTANÄS







//#1







HUMLE OCH DUMLE

Har de vart nå sol idag då....Ja ja tror de, och de tackar vi för!!! Vem vi ska tacka däremot har jag ingen aning om, tror kanske att de kan ha varit KupolenBengan som snackat med vädergudarna.
Härlig hon är när hon tänker på alla andra i den här stan utom just henne själv och typ 5 stackare till på hennes jobb!!!
Vi älskar Kupolen, de måste du lära dig Therese... =)

2 dagar till seriestart, sista träningen kommer bli imon kl. 11-12, den kommer tyvärr att vara stängd för allmänheten så det är ingen idé att ni ens försöker....
Motståndare för söndagens slag kommer som ni säkert redan vet att vara Bollstanäs, ett topplag från förra säsongen.
Vi kommer vara väl förberedda, efter sol idag, grillning imon och taggtråd på söndag!!!

Vi är riktigt stolta över våran Julia som har varit i Makedonien och lirat lite boll med dom hårda tjejerna i LANDSLAGET.
Hon spelade alla tre matcherna och gjorde riktigt bra ifrån sig så Lotta Schelin du får hålla hårt om platsen. =)
Enligt rykten så ska Julia ha haft lite problem med magen under vistelsen, tabletterna som skulle tas 4 veckor innan avresa blev liggandes 24 dagar för länge. Julian verkar ha trott att de va nå jävla mirakelpiller,så hon väljer istället att ta dom endast 4 dagar innan avresa, dom hann ju inte ens ner i magen förrens planet landade på Makedoniens flygplats....skapligt felbeslut där, men flickan är ju ung!!!

Dom finns överallt, vi har alla hört talas om dom och vi tycker ju dom....Vi snackar ju såklart om Piff & Puff, Albert & Herbert, Helan & Halvan, Humle & Dumle, Katten & Råttan, Trasan & Banane...Janne B & Tony!!!
Vilket radarpar dom är när dom sitter sådär kaxigt långt bak i bussen och delar på Tonys hörlurar. Det bästa är ändå när vi till Annas förtjusning än en gång kliver in på en snabbmatskedja efter bortamatcherna och dom kliver fram till kassan hand i hand och beställer exakt lika meny, ska den ena ha dip så ska tamigfan den andra också ha en...olika sorters dryck är inte ens att fundera på...de ska va rättvist har Olle sagt!!!

På tal om Olle så vill vi skicka en liten hälsing till han och hans familj som befinner sig på Aruba.


Hoppas vi syns på söndag för då går tåget!!!


                                                                                          



// #9 & #1

"A men dååsåå, då var vi påväg igen då..."

Genrep mot Gideonsberg. Vinst efter många om och men med 4-3 (2-2).

Samling 11.30, alla var på plats förutom Sandy som svek, det ryktas om att hon är kvar på Blåkulla men vem vet. Destination Västerås, Swedbank Park Arena, grym plan något att rekomendera.

Matchen då? Kan varit bland den sämsta någonsin. Vi slarvade i passningsspelet, var ofokuserade. Spelade vi verkligen fotboll? Det är frågan. Men det är ändå starkt att vi går av från planen med en vinst, men vi kan bättre. Måste ändå tillägga att domaren försvann efter första 5 min, men vart vet vi inte...

Påsken och ledigheten var behövlig. Mycket god mat och kanske en och en annan ... har åkt ner. Kan påskhelgen ha satt sina spår? Vi troor inte det..



Ny vecka nya tag. Nu finns bara en sak att fokusera på. Målet är nära, väldigt väldigt nära. Vi pratar förstås om seriepremiären på söndag. Alla är riktigt taggade och det ska bli väldigt intressant och se hur det kommer att gå. Vi hoppas att så många som möjligt vill följa med på vår resa som börjar i helgen. 


Det sägs att ett dåligt genrep blir en bra premiär, låt oss hoppas på det!!



                                                           // #1 & #7

Va är det med folk....

Som ni märkt har inte "den dä Bengan" skött sitt jobb som webbmaster klanderfritt....Matchreferatet uteblev, men skitsamma vi VANN ju iaf!!!   6 maj är det tydligen dags igen att kliva in och lira cup, laget på andra sidan planhalvan är dock ännu oklart.


Irritation på skapligt hög nivå:

*
Folk som inte lägger upp "avskiljaren" (ni vet den som skiljer på mitt och ditt på bla. ICAloveMAXI) på bandet efter att om packat upp alla sina varor. Lusten att bara fortsätta och mata på med sina egna varor kommer krypande varenda jävla gång!!! Hur svårt kan det vara...." det här är mina varor och dom vill jag betala för och inget annat, tack och bock" borde väl alla tänka, men inte de nej!!!

* Alla dessa förpackningar som ska va så jävla lätta att öppna för att dom har den där speciella "RIV HÄR"-texten. Ta tex potatismosförpckningen, ni ska öppna den och river där det klart och tydligt står  Riv här, ja och vad händer? Jo du river och river men får fan aldrig upp förpckningen, det spelar ingen roll att den är "förriven" för i 9,9 fall av 10 så går den fanimejj aldrig att öppna i ett enda drag!!

*En annan vanlig vardagsirritation är alla fantastiska bilförare som tror att väglaget är isbelagt. Dra mig förbi, dom kör i 45.7 km i timmen (på 50-väg) och det är ett under att vi ännu inte har kört på dessa stackare bara för att jävlas.

*Detta kanske inte är ett irritationsmoment.. eller jo det är fan irriterande att Leksand än en gång inte får joina elitserien. Från att vara ganska överlägsna i serien till en total miss i kvalet så får detta hamna på vår lista idag. Vi tänker ju självklart på alla inbitna fans...Däribland J-O och Coach. Det är bara att bryta ihop och komma igen.. än en gång.


Mycket negativt idag, men va lugna det kommer positiva grejer oxå =) 




                                                                                                                                                          // #9 och #1

När var det samling nu igen sa du???

Hoppas på förlåtelse!!!
Det va ju inte igår vi skrev, ja vet!!! Lika bra att be om ursäkt på en gång...Sorry.


Två veckor till seriestart, solen skiner på dagarna och det är snart påsk, kan det bli bättre?? A det kan de ju säkert men ja tyckte det där lät ok ändå!!
Alla som är någolunda intresserade av vad vi håller på med vet att vi har vart till Gävle idag och "lirat av" första omgången i Svenska Cupen. Ni som har ett lite svalare intresse får reda på det nu istället.
Blev iaf vinst med 4-1, kan fan tro att Gävle måste va ruggigt trötta på att åka på däng mot oss =) Dom hänger iaf i och försöker med sina långbollar, vilket även gav utdelning...en gång idag. Vore kul för dom om dom lärde sig något av att spela mot oss...dvs att det är mycket roligare att vara de spelade laget!!
Det kommer inte bli något matchreferat ikväll nå, det har jag lovat Bengan att hon ska få ta...vill ju inte att hon blir besviken när hon läser de här imon.

Idag va de samling 14.00, igår 08.00, förra veckan 06.00. Det finns något som är riktigt lurigt med dom här samlingarna, och det är: När ska man äta, hur mycket ska man äta, vad ska man äta och inte minst när ska man gå upp?? Ständigt dessa frågor som snurrar i huvudet när coach drar laget på torsdagarna...
Är såklart olika hur folk gör, man vill ju hitta det bästa för en själv. Det finns nog inget rätt och fel i det där och det känns faktiskt bra på något sätt. Vi säger att man har samling 14.00, så är första tanken (iaf hos mig), fan va skönt med sovmorgon =) sakta men säkert inser man att man måste ju iaf gå upp i tid för att hinna käka både det ena och det andra och man ser den där underbara sovmorgonen fara och flyga!!!
Ska man infinna sig på IP kl. 06.00 finns det ju inget att fundera på, bara att kliva upp för nära 06.00, slänga i sig frulle, vrålköra till IdottsPlatsen och hoppas på att ingen "Malin Eriksson" är ute efter vägarna och letar vårdslösa trafikanter.
Det är nästan så att tanken om att man ska ge fan i att gå och lägga sig kommer upp, gör den de så kommer den garanterat förvinna runt 02.00!!!
Hemmamatch en solig dag, samling 11.30 måste ju nästan vara det ultimata. Antingen tar man dom där fantastiska extratimmarna på mogonkvisten, kliver sen upp och käkar en riktigt bra frulle innan man i lugn och ro tar på sig solbrillorna och glider till Kvarnsve´n eller så finns ju de här andra alternativet, vilket jag är en stark motståndare till, att kliva upp helt i onödan kl.07.00 för att peta i sig lite fil och flingor, nån torr macka och sen bara vänta på att klockan ska rulla på så det blir dax att ställa sig i köket igen för att göra en såkallad lunch... Tur att man får göra precis som man vill i den här frågan va?! =) För det fanns ju som sagt inget rätt och inget fel, fantastiskt!!!

Nej nu är klockan sådär mycket igen =(
Lovar och svär att det ska uppdateras oftare från och med...igår!!!
Det känns även som en otålig gästkrönikör är påväg att göra entré inom en snar framtid =)

See u in the sun!!!                                                                                                                           // #9

RSS 2.0