It´s all about sex


Umeå Södra tog bussen ner dagen innan matchen för att få en lugn och avslappnande natt på ett utav Borlänges hotell men något blev tydligen fel med bokningen och laget hamnade istället på det berömnda varndrahemmet vid Hagaskolan... 2 rum och kök, utedass, vatten ur brunn.. ja ni fattar inte den optimala uppladdningen inför en match. Det här var ju något som vi självklart drog nytta av. Vinst med klara 3-0 och ännu 3 poäng till samlingen. Tackar!!

Appropå vad man har i huvudet så kommer ni säkert ihåg vad Coach svarade på Mickans "sexbordsfelsägning" i förra inlägget.. Nu är det så att Coach själv är snäppet värre och kläcker ur sig något riktigt opassande det sista han gör efter en träning förra veckan. "Jen dig har jag inte satt på".
För att göra en krånglig historia icke krånglig så säger vi såhär: Innan och efter varje träning bildar vi en stor gemensam ring, håller varandras händer samtidigt som en utav oss får säga några välvalda "peppord". Det brukar vara en jävla fin variation på dessa tal... Några vanliga fraser: "Ladda inför matchen till helgen" "Nu kör vi en bra träning" "Och så har vi kul"... Detta avslutas alltid med .. 1 2 3 KVARNSVE´N. Tillbaka till Böna, Jen missar peppet före träningen och vi TROR att Böna försöker att säga att hon inte behöver vara med på det sista peppet heller därav denna felsägning. När det ska pratas både engelska och svenska blandat så kan det helt enkelt bli riktigt fel. Tur för Jen att hon inte är alltför bra på svenska. =)


I onsdags, på vår lediga dag, tog vi oss en liten tripp till Örebro för att kolla in Darcel i matchen mellan Örebro och Djurgården. Det var 2 bilar som åkte från Borlänge, jag och Sandy tog täten med 4 amerikanskor i släptåg. Jen stod för körandet i Olles bil för hon är den enda som kan köra med "stick"....ohhh skitsvårt =)
Sladdar in på Behrn Arena just in time...kliver in gratis genom Darcel+6, tackar mer pengar till halvtidsfikat.
Örebro vinner helt rättvist med 3-1, D gör en del fina grejer men har bollen alldeles för sällan.
Tiden på 2,5 timmar ner minskade avsevärt på hemvägen, vilket belönades med ett stopp på Donken i Ludvika för inköp av glass.
Med 20 minuter kvar kommer det ett samtal från en orolig Sarrah...What does haarlt veglarg mean?
Ja du Sarrah, det betyder att Jen ska sakta ner lite kanske =)
Vi förklarar att det är samma sak som ice alert, som väldigt passade kom upp på displayen i Bengans bil.
Var bara att tacka brudarna för trippen och sen hem å lägga sig, vissa måste ju upp till jobbet medans andra är proffs.
Livet är orättvist :)





Nästa vecka är det dax för lilla Jullan att åka ut med landslaget igen...LYCKA TILL!!!

Vi vill även önska Emma lycka till med jobb och familj i framtiden!!!

Nej nu måste vi sluta, dax för mat...snart match ju!!




Over and out.


// #1 #9



RSS 2.0