Jag vet inte...

Uppehållet är som sagt slut för längesen och vi är i full färd med att träna och spela matcher, tre stycken har det blivit.
Två vinster och en svidande förlust...som alla vet så torskade vi mot rivalen Gustafs.
De var inge snack om saken att dom var bättre än oss den här gången och plockade helt rättvist hem tre viktiga poäng.
Vi möts igen nästa år brudar!!!


Östersund tar bussen ner till Borlänge och är riiiktigt nära att förstöra hela helgen för fröken Bengtsson, men Linda och Mia blev dom räddande änglarna.
Bortalaget får en frispark 40 meter från mål, alla tänker att det här är ju lugnt...men det vi inte visste då var att våran målvakt fortfarande satt kvar i omklädningsrummet och det såg ju självklart frisparksspecialisten....typiskt!!!
1-0 var ett faktum, Olle kutar in och hämtar Bengan som placerar sig mellan stolparna och håller sig där restan av matchen.
Linda gör det viktiga 1-1 målet med 30 min kvar...sen var det full fart framåt för samtliga spelare.
Det blev tillslut 2-1 efter ett sent mål av Mia, en liten revanch efter bortamötet då dom dunka in en traff på tilläggstid.


Igår tog vi färjan över till Danmark för att plocka hem tre lätta poäng, det här med riktigt gräs är nog våran grej numer :)
Ännu en amerikanska har anlänt till Borlänge och Kvarnsveden, denna gång är det Jennifer Nobis.
Hon har varit i Sverige förut och spelat för bland annat Piteå, Umeå södra och Danmark.
Jen nickar snyggt in 1-0 och belönas av Danmarks tränare med en vinare så att vi skulle kunna fira segern på vägen hem...Tackar!!! Uppskattat av coach?? Svar nej.

Efter matchen stannar vi till för att äta, alla tjerna har tagit plats och inväntar käket. Böna kliver in och ser allmänt förvirrad ut...Mickan uppmärksammar detta och berättar snällt att J-O har satt sig några bord bort, hon pekar och säger "där vid sexbordet" 
Får som svar..."det är väl det enda du har i huvudet" =)


Våran alldeles egna Elin Benja Benjaminsson har haft det lite jobbigt den senaste veckan.
Inte nog med att hon har börjat skolan igen, så tvingar pappa Bengt henne att måla om hela fyrrumslägenheten vit.
Efter att ha kommit till träningar full med målafärg på alla möjliga konstiga ställen så förstod vi att snart kommer det hända något, precis som vi befarade så händer det en liten olycka. På fredagsträningen visar hon lite skamset upp en svart telefon med inslag av vit färg...den har nämligen vart ner i rollbutten och vänt.
Är det inte det ena så är det nödstopp i hissen, brandlarm på Bolanche och en sjukt jobbig söndag. 
Något som inte är lika roligt är hennes ömmade rumpa/rygg, men snart är du fit for fight bruden :) 
Böna har oxå haft det lite jobbigt, till torsdagsträningen nådde han inte riktigt ända fram...han och Elin, som åker tillsammans från Leksand varje dag rullar in på Sifferbo camping med tom tank. Efter ett gäng svordommar skickar han upp Elin till vägkanten för att fixa lift till IP, som tur är kommer Emma förbi och plockar upp dom.
Bra framförhållning Mr Bean :)

Vi ser nu fram emot en ny händelserik veckan :)


// #9 #1


DERBYDAGS, ÅTERIGEN.







RSS 2.0