En garde!!!

Touché! En garde! Marsch! Rompé! Jag tänker inte ens gå in på vad dom där grejerna betyder, men alla som var i hallen i måndags vet att de handlar om fäktning!!
Japp ni läste rätt, KIK-dam körde lite fencing istället för att träna boll...
De var hela utstyrseln, sladd, jacka, vante, elektronisk dosa, "hockeymålvaktshjälm" och sist men inte minst VÄRJA...Japp de heter så, inte svärd eller nåt :)
Grejerna skulle på i rätt ordning, annars vet jag inte alls hur de hade slutat.

Hur var våra skills på de här området då? -Njjaaaa skulle ja vilja säga.
Nån teknink var det väl inte frågan om, fotarbetet glömdes alldeles för ofta bort och koncentrationen var inte riktigt där den skulle vara, men vad gjorde det?? Inte ett skit faktiskt, för vi hade hur kul som helst.

En av dom vassaste fighterna stod Sarrah och Sarah för...där var det äta eller ätas, do or die, simma eller sjunk...a säg vad ni vill men hett va det!!
Sarah kom haltande till träningen i tisdags med alldeles blåstuckna ben...tur vi inte har någon match i helgen, de hade hon aldrig pallat med ;)

Böna ställde självklart upp på en kamp mot " The Master"...behöver kanske inte ens säga hur det gick men gör det ändå, förlust i 5 raka och fick förklaringen efteråt att han gjorde alldeles för stora rörelser. Något som alla vi på sidan redan hade uppmärksammat...

En rolig grej med den här "träningen" var att Böna hade snackat om den hela veckan innan utan att säga vad vi skulle göra så alla i laget var toknervösa.
Löpning,tester, mer löpning och fler tester????
En kommentar från från en likblek Mickan när hon kliver in i omklädningsrummet: Jag vill inte vara här...heheheh!!

Vi har ju faktiskt spelat två matcher också, första borta mot Julia Bhy och hennes Sundsvall för två helger sen.
Vi åkte upp med Bolibompa och soffbussen (aldrig mer) och plockde hem tre lätt poäng...tackar!!

Nu ljög jag en aning, 0-1 blev det och det var jobbiga 75 minuter efter att Salle har satt en frispark där målvakten beslutade sig för att placera sig bakom sin egen mur, inget vi tar efter va, Bengan??
Nu tar vi självklart inte ifrån Salle nå cred för målet, men de är nog bara för att det var enda gången det lassade i kassen under matchen ;) Salla Salle!!!
En utvisning bjöd Sundsvall också på, utan att någon egentligen fattade vad som hände...vi lämnar de.

På vägen hem var det stop vid fetaste godisstället, alla var tvungna att plocka i en varsin påse, den ena större än den andra, men jag tror Jensa tillslut vann med 1.75 kg!!
Jensa bjöd även på lite ukelelespel och medans Tina bidrog med en del tveksamma filmval, mycket naket va de.


Förra helgen kom Bollstanäs på besök till ett soligt IP.
4 mål fick den enorma publiken se...alla bakom bortalagets keeper och nästan alla gjorda av Mia, hon bjöd faktiskt Mickan på ett.
Eller bjöd och bjöd, Mickan gjorde som förra gången vi spela mot Bollstanäs...la upp boll (40 meter från mål), stegade bakåt, funderade lite på sommarn sen drog hon till med lilla västerfoten och vi fick se bollen segla in bakom en "lite för kort" målvakt :) 2-0 va ett faktum, innan de hade Mia inlett sitt målfyrverkeri gonem att knoppa dit 1-0 på hörna.
En gång i andra halvlek hade mittbackarna lite av vad vi brukar kalla kommunikationsproblem, kan inte förklara vad dom gjorde eller va dom tänkte men heeelt fel blev det iaf.
Det hela slutar iaf med att dom lyckas få fram bollen till Mia som både hinner tacka och bocka innan hon sätter dit den!
Mia tänkte nog att det är väl lika bra att smida medans järnet redan är varmt och kliver dit och nickar in 4-0...nu är tidningarna välkomna fram, vad ska dom fråga? vad ska jag svara? hur ska jag se ut? ska jag låtsas vara astrött eller kanske inte berörd alls? Äh jag har ju tilläggstiden på mig att fundera på det...
Grym match!!

Idag är sista träningen för den här veckan, sen tar vi lite ledigt i helgen.
Nu hoppas vi alla på sol och fint väder, ok?
Hoppas även på att Bengan är nöjd med mitt inlägg, hon drog tydligen till storstan på äventyr ;)




// #9







Piteå, tur och retur

Säsongen har vi inlett lite sisådär, började med att kryssa mot Tone och hennes Rågsved efter ett riiiiktigt sent mål 1 sekunder före slutsignalen.
Följde upp den med förhoppningsvis årets enda plattmatch, förlust mot Enskede med 2-1.
Taggade till oss och tvålade dit BK 30 med 2-0 på hemmaplan, första nollan va ett faktum :)
Förra helgen tog vi vårt pick och pack och drog till Piteå, efter nio timmar på resande fot genomför vi en bra match men som tyvärr slutar med en 1-0 förlust...bara 9 timmar hem igen :)
På Söndag är det dax för ännu en bortamatch, den här gången tar vi bussen och den styr vi mot Sundsvall.

Vi har även hunnit med att åka ur Svenska Cupen, det gäller att vara effektiva :)
Första och andra matchen gick som på räls, Ämtervik och Gävle åkte på däng, sen va det våran tur att få oss en uppläxning i fotboll.
Som ni kanske vet så var självaste Djurgår´n här på besök, avbytarbås byttes ut, bollar pumpades, affisher sattes upp och gratis korv delades ut till alla som köpt inträdesbiljett för 100 kr....hoppas korven smakade. 
Resultat då?? Jo...de blev de.


Lite smått och gott från lilla resan till Piteå...


Det var tydligen samling 05:45, minibussar mot arlanda för alla utom Faluligan (Tina, Anna, Mia och Linda) som fick klara sig själva...helt rätt.
Eftersom Josse aldrig flygit förut så är det inte lätt att veta vad som ska och inte ska göras, hon blir självklart inplockad och förhörd på engelska, men framför lite fint att hon faktiskt pratar svenska.
Jenkas fotbollsskor höll på att bli kvar på arlanda pga att hon ska ha så märkvärdiga dojjor.
Linda kliver motvilligt på planet hand i hand med kapten Bengtsson som senare får hjälp av Hanna att hålla Lindas nerver i styr.


Medans alla avnjuter en fin middag på flygplatsen så fixar Olle alla 23 väskorna från bandet till bussen, bara stereon vägen 15 kg. Strongt!!!!
Ett kort delades ut i matchen, förvånadsvärt är det våran egen nr 8 som tar det efter att ha sagt din j*vla sopa till domarn och för det så belönas hon med utmärkelsen matchens lirare och ett knivset till flyttahemifrånsamlingen.

Dax för kontroll på flygplatsen...självklart så är det Josse som är på tapeten igen, den här gången försöker hon smuggla med sig en colaburk för att hon tror sig komma bli så fruktansvärt törstig på planet.
I ett chockat tillstånd häller hon i sig burken på 3,7 sekunder på stående fot.
Även Hanna försökte sig på samma sak, men ger tillslut med sig.

Nu är det bara sträckan arlanda-Ip kvar och närmast väntar Donken...vi kliver in där när golvet är torkat och hälften av stolarna är uppställda, övertid javisst!!
Hanna pratar mer än vad hon äter, Sandy lyckas spilla lite ketchup och Böna virrar bort sig och lyckas bli inlåst på världens minsta McDonlads.

 


Efter 18 mysiga timmar är vi äntligen på hemmaplan igen.

 

 

 

 

 

 

 


























//#9 & #1


Back on track

Efter ett "kort" uppehåll är vi nu tillbaka, alldeles lagomt till Elins 18-årsdag...vilket vi för övrigt ska fira senare ;)
Vi vet inte riktigt vad som hände där för ett år sen, men antar att tiden helt enkelt inte räckte till.
Men eftersom vi nu är välavlönade heltidsproffs så ska vi nog kunna hålla bloggen flytande den här säsongen.

Det har hänt lite saker på både spelar- och ledarsidan.
Ny tränare för säsongen är alltså Björn "Böna" Lindén och vid hans sida har han Jens Lindström.

          

Ett x antal spelare har anlänt till klubben...


* Josephine "Josse" Huayna Löfgren, målvakt från Forssa BK


* Emma Enström, närmast från Ludvika


* Jennifer "Jenka" Jonasson, Smedjebacken men egentligen från Ludvika


* Elin Nyman, Gagnef


* Linda Brännström, Falustudent från Västerås


* Maria Vasiljeff, kommer från Valbo FF men pga jobb tränar och spelar hon med Strömsbro IF


* Sarra Möller, halvdansk amerikanska


* Chelsea White, Helamerikanska

* Sarah och D är tillbaka i år igen :)
* Marie "Salle" Salander kör 100% igen efter sin knäoperation

Dessa spelare har självklart fyllt de hålrum som blivit efter de tjejer som nu har lämnat oss inför den här säsongen.

Välkomna till KIK! :)



// #9 & #1


RSS 2.0