KIK-EXPRESSEN...

Önskar förlåtelse igen...
Än är vi inte betalda fotbollsproffs som har tid att sitta och blogga hela dagarna, men okej kankse mer än en gång i veckan kan vi nog skrapa ihop... :) De är den där jävla kupolen som ställer till de tamigfan hela tiden!!! Bengan behöver nytt jobb...så är de bara!!

Ingen har väl missat den galna permiärer vi hade på IP för en vecka sen?? Nej tänkte väl de...
5 mål på 17 minuter, då snackar vi effektivitet Tony. Vi är inte dummare än Björnes snigel så vi vet att de inte kommer vara så här "lätt" i fortsättningen, men det var en grym start på en grymmare säsong =)
Imon är det dax för fyrverkerier igen...08:orna Rågsved kommer till storstan för att få...............lite midsommarkänsla :)
Dom va ju med i våran kvalgrupp som spelades på hösten i Stockholm och där blev det en säker 2:a!!!
Ny kamp imon, den här gången på våran hemmaplan...


Går rykten om en grupp brudar som har ställt bilarna för sommarn och istället släpat fram dom gamla hederliga cyklarna, och startskottet brukar gå ungefär 35 min innan träning och det skjuts utanför postlådan på Konstmästargatan, Bengan tar täten med värsta tävlingscykeln, sladdar in för att plocka upp Lax och Sarah 10.7 sekunder senare....resan fortsätter genom centrala Borlänge upp mot samlingspunkten för chicksen runt Hagavägen....ska man med därifrån så gäller det att va på hugget, för där går det undan, vilket Elin fick erfara i torsdags. Sandy, Mickis, Sara och Elin har nu anslutit och7mannatruppen är nu komplett. Vi jobbar fortfarande på den snabbaste och bästaste vägen, ingen dag blir den andra lik....


Herrarna kammade hem en 3poängare idag efter en 2-0 vinst mot Järbo, Grattis grabbar!!!!
Hur skönt är det inte att sitta ute och kolla på fotboll dessa dagar när solen bara skiner och skiner, den blir fan nertvingad bakom horisonten!!!
Nu väntar grillning och laddning inför morgondagen...

Ses på IP alla fotbollsvänner!!!








// #9 #1

Vill göra en speciell hälsing till Anna J...kul att du följer och "uppskattar" våran blogg, visste iofs inte att du va fotbollsintresserad : )


Kommentarer
Postat av: Peter

Håller med om nytt Jobb till #1, men andra sidan då kanske det blir slut på morgontränningarna på tisdagarna.

2009-04-26 @ 21:58:23
Postat av: HD

Vem är Anna J?

2009-04-27 @ 22:01:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0