HUMLE OCH DUMLE

Har de vart nå sol idag då....Ja ja tror de, och de tackar vi för!!! Vem vi ska tacka däremot har jag ingen aning om, tror kanske att de kan ha varit KupolenBengan som snackat med vädergudarna.
Härlig hon är när hon tänker på alla andra i den här stan utom just henne själv och typ 5 stackare till på hennes jobb!!!
Vi älskar Kupolen, de måste du lära dig Therese... =)

2 dagar till seriestart, sista träningen kommer bli imon kl. 11-12, den kommer tyvärr att vara stängd för allmänheten så det är ingen idé att ni ens försöker....
Motståndare för söndagens slag kommer som ni säkert redan vet att vara Bollstanäs, ett topplag från förra säsongen.
Vi kommer vara väl förberedda, efter sol idag, grillning imon och taggtråd på söndag!!!

Vi är riktigt stolta över våran Julia som har varit i Makedonien och lirat lite boll med dom hårda tjejerna i LANDSLAGET.
Hon spelade alla tre matcherna och gjorde riktigt bra ifrån sig så Lotta Schelin du får hålla hårt om platsen. =)
Enligt rykten så ska Julia ha haft lite problem med magen under vistelsen, tabletterna som skulle tas 4 veckor innan avresa blev liggandes 24 dagar för länge. Julian verkar ha trott att de va nå jävla mirakelpiller,så hon väljer istället att ta dom endast 4 dagar innan avresa, dom hann ju inte ens ner i magen förrens planet landade på Makedoniens flygplats....skapligt felbeslut där, men flickan är ju ung!!!

Dom finns överallt, vi har alla hört talas om dom och vi tycker ju dom....Vi snackar ju såklart om Piff & Puff, Albert & Herbert, Helan & Halvan, Humle & Dumle, Katten & Råttan, Trasan & Banane...Janne B & Tony!!!
Vilket radarpar dom är när dom sitter sådär kaxigt långt bak i bussen och delar på Tonys hörlurar. Det bästa är ändå när vi till Annas förtjusning än en gång kliver in på en snabbmatskedja efter bortamatcherna och dom kliver fram till kassan hand i hand och beställer exakt lika meny, ska den ena ha dip så ska tamigfan den andra också ha en...olika sorters dryck är inte ens att fundera på...de ska va rättvist har Olle sagt!!!

På tal om Olle så vill vi skicka en liten hälsing till han och hans familj som befinner sig på Aruba.


Hoppas vi syns på söndag för då går tåget!!!


                                                                                          



// #9 & #1

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha Bra skrivet! :)

2009-04-17 @ 21:32:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0