När var det samling nu igen sa du???

Hoppas på förlåtelse!!!
Det va ju inte igår vi skrev, ja vet!!! Lika bra att be om ursäkt på en gång...Sorry.


Två veckor till seriestart, solen skiner på dagarna och det är snart påsk, kan det bli bättre?? A det kan de ju säkert men ja tyckte det där lät ok ändå!!
Alla som är någolunda intresserade av vad vi håller på med vet att vi har vart till Gävle idag och "lirat av" första omgången i Svenska Cupen. Ni som har ett lite svalare intresse får reda på det nu istället.
Blev iaf vinst med 4-1, kan fan tro att Gävle måste va ruggigt trötta på att åka på däng mot oss =) Dom hänger iaf i och försöker med sina långbollar, vilket även gav utdelning...en gång idag. Vore kul för dom om dom lärde sig något av att spela mot oss...dvs att det är mycket roligare att vara de spelade laget!!
Det kommer inte bli något matchreferat ikväll nå, det har jag lovat Bengan att hon ska få ta...vill ju inte att hon blir besviken när hon läser de här imon.

Idag va de samling 14.00, igår 08.00, förra veckan 06.00. Det finns något som är riktigt lurigt med dom här samlingarna, och det är: När ska man äta, hur mycket ska man äta, vad ska man äta och inte minst när ska man gå upp?? Ständigt dessa frågor som snurrar i huvudet när coach drar laget på torsdagarna...
Är såklart olika hur folk gör, man vill ju hitta det bästa för en själv. Det finns nog inget rätt och fel i det där och det känns faktiskt bra på något sätt. Vi säger att man har samling 14.00, så är första tanken (iaf hos mig), fan va skönt med sovmorgon =) sakta men säkert inser man att man måste ju iaf gå upp i tid för att hinna käka både det ena och det andra och man ser den där underbara sovmorgonen fara och flyga!!!
Ska man infinna sig på IP kl. 06.00 finns det ju inget att fundera på, bara att kliva upp för nära 06.00, slänga i sig frulle, vrålköra till IdottsPlatsen och hoppas på att ingen "Malin Eriksson" är ute efter vägarna och letar vårdslösa trafikanter.
Det är nästan så att tanken om att man ska ge fan i att gå och lägga sig kommer upp, gör den de så kommer den garanterat förvinna runt 02.00!!!
Hemmamatch en solig dag, samling 11.30 måste ju nästan vara det ultimata. Antingen tar man dom där fantastiska extratimmarna på mogonkvisten, kliver sen upp och käkar en riktigt bra frulle innan man i lugn och ro tar på sig solbrillorna och glider till Kvarnsve´n eller så finns ju de här andra alternativet, vilket jag är en stark motståndare till, att kliva upp helt i onödan kl.07.00 för att peta i sig lite fil och flingor, nån torr macka och sen bara vänta på att klockan ska rulla på så det blir dax att ställa sig i köket igen för att göra en såkallad lunch... Tur att man får göra precis som man vill i den här frågan va?! =) För det fanns ju som sagt inget rätt och inget fel, fantastiskt!!!

Nej nu är klockan sådär mycket igen =(
Lovar och svär att det ska uppdateras oftare från och med...igår!!!
Det känns även som en otålig gästkrönikör är påväg att göra entré inom en snar framtid =)

See u in the sun!!!                                                                                                                           // #9

Kommentarer
Postat av: Crille Söderström

Varför tog det sån tid att skriva klart inlägget? =)

2009-04-06 @ 00:46:00
Postat av: Tony

En gång i veckan är lite tycker jag !!! :)

2009-04-07 @ 09:53:44
Postat av: # 100

kan ni inte publicera några bilder från den omtalade lagfesten?

2009-04-07 @ 21:16:25
Postat av: # 9

Kan mycket väl komma upp en eller annan bild från den festen ja...Måste bara censurera lite först =)

2009-04-07 @ 22:38:15
Postat av: LL

Nej nu får ni ta å uppdater bloggen lite oftare tycker jag... Så man kan ha lite trevligt... :-)

2009-04-09 @ 16:19:47
Postat av: Lax

Får vi nåt matchref Bengan???

2009-04-09 @ 16:21:35
Postat av: #1

Take it easy, take it easy.. :) Match ref kommer :)

2009-04-10 @ 15:55:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0