Va är det med folk....

Som ni märkt har inte "den dä Bengan" skött sitt jobb som webbmaster klanderfritt....Matchreferatet uteblev, men skitsamma vi VANN ju iaf!!!   6 maj är det tydligen dags igen att kliva in och lira cup, laget på andra sidan planhalvan är dock ännu oklart.


Irritation på skapligt hög nivå:

*
Folk som inte lägger upp "avskiljaren" (ni vet den som skiljer på mitt och ditt på bla. ICAloveMAXI) på bandet efter att om packat upp alla sina varor. Lusten att bara fortsätta och mata på med sina egna varor kommer krypande varenda jävla gång!!! Hur svårt kan det vara...." det här är mina varor och dom vill jag betala för och inget annat, tack och bock" borde väl alla tänka, men inte de nej!!!

* Alla dessa förpackningar som ska va så jävla lätta att öppna för att dom har den där speciella "RIV HÄR"-texten. Ta tex potatismosförpckningen, ni ska öppna den och river där det klart och tydligt står  Riv här, ja och vad händer? Jo du river och river men får fan aldrig upp förpckningen, det spelar ingen roll att den är "förriven" för i 9,9 fall av 10 så går den fanimejj aldrig att öppna i ett enda drag!!

*En annan vanlig vardagsirritation är alla fantastiska bilförare som tror att väglaget är isbelagt. Dra mig förbi, dom kör i 45.7 km i timmen (på 50-väg) och det är ett under att vi ännu inte har kört på dessa stackare bara för att jävlas.

*Detta kanske inte är ett irritationsmoment.. eller jo det är fan irriterande att Leksand än en gång inte får joina elitserien. Från att vara ganska överlägsna i serien till en total miss i kvalet så får detta hamna på vår lista idag. Vi tänker ju självklart på alla inbitna fans...Däribland J-O och Coach. Det är bara att bryta ihop och komma igen.. än en gång.


Mycket negativt idag, men va lugna det kommer positiva grejer oxå =) 




                                                                                                                                                          // #9 och #1

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0