Grattis Elin!

Med blommor och med blad, vi firar denna dag...våran lilla Elin  börjar bli stor, synd att du bara fyller 17.
Men de löser sig ändå...eller hur?! ;0)

Jaha då har vi sopat hem ännu en seger i Svenska Cupen då, man skulle kunna säga lätt som en plätt, piece of cake, en dag på jobbet,  busenkel....Men var de verkligen så?! -Nej absolut inte , kan ha varit den största lögnen så här långt på bloggen.
En sak som är sann är att vi vann med 2-1. Deras keeper fick en ruggit jobbig avblåsning på sig redan efter 25min, frilägesutvisning efter att tagit bollen med händerna utanför straffområdet. Nog för att du är målis men kom igen...inte var det väl handboll vi spelade?! =)
Vår älskade Hannah Montana gjorde äntligen sin A-lagsdebut efter knäskadan i SM-semi. Ett kort med ack så bra inhopp.
En liten notis från Gävle, #17 gjorde ett litet avtryck på Kastvallen, lite dålig i magen kanske?

Sitter nu i bussen och tittar på när Calle fixar och lagar alla "skadade" spelare, #17 har blivit ompysslad i snart 20min, det fattar ju vem som helst att hon inte kan jobba imon! =)

Vi saknar dig bolibompa, vi vet inte vad det är för tomte som sitter vid ratten nu, det vi vet är att vi kom aningen sent till matchen "tack vare" en lite felkörning.
Hoppas att du är tillbaka när turnebussen drar vidare nästa helg.

Tisdagsträningen var en lung tillställning, men ändå hettade det till hos vissa(läs therese) när vi spelade fotbollstennins och reglerna var "lite" oklara. Tur att #3 fick vara med i det vinnande laget, det går dock rykten om att det försegick fusk!
Hur det var med det låter vi vara osagt.
Står det 1-0matcher på schemat blir det en glad överraskning, högt tempo, mycket kamp, många mål och lite grin...

På lördag kommer Västerås BK30 till IP och ska få sig en redig omgång...Vad står egentligen BK30 för? Ja inte vet då vi...bryr vi oss då? Svar NEJ!
Vi hoppas på riktigt fint väder och kanske till och med publikrekord.

See you later alligator....

// #7 & #9

Kommentarer
Postat av: #11

Icke att förglömma att EFTER att domaren hade ställt upp deras mur på en friskspark i första så frågade en av Huge tjejerna i muren om det var en straff eller frispark...

2009-05-07 @ 10:03:59
Postat av: SandyBay!!

Huge Huge....hahaha!!!

2009-05-07 @ 13:56:57
Postat av: Järngängs-Emma

En annan har ju haft klubbadress BK30 en gång i tiden, så jag skulle kunna berätta för er vad det står för... =) Jag kommer och kollar på lördag, så ge järnet!

2009-05-07 @ 21:14:09
Postat av: En lätt upprörd #3

Sandy Sandy, dessa lätt med betoning på lätt upprörda känslorna var pga att ja trodde vi spelade fotbollstennis, inte pingis!! Men men ja får väl bara inse att jag är i ett nytt land kallat Dalarna där man säger "seta" "böt" osv.. Ja får väl bara inse att ni kör med lite udda regler här uppe!! ;)Å du, inget fusk förekom i finalen, inte från vårt lag iaf, men att junisarna sköt i nät och utanför och fick poäng, det kallar jag FUSK!! haha

2009-05-07 @ 22:07:45
Postat av: Tony

ni skriver så mycket så man hinner knappt läsa allt.....fyller Elin år fortfarande? det var en lång födelsedag...

2009-05-27 @ 13:31:23
Postat av: Anonym

bloggtorka?

2009-06-14 @ 08:58:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0