Sundsvall-Umeå

Då var det dax igen. Resan mot Umeå har dragit igång.

Gårdagen blev lugn. Anlände till Scandic någongång efter 21. Därefter packade vi in oss i rummen för att sedan ta bussen ner till city för att käka. Dom som ville såklart. Alla förutom Malin och Karro ville vara med och äta gratis, dom skulle vara kvar på hotellet för att se Berg flyttar in. Vilken skräll!
Det var inte mycket som var öppet i Sundvsall denna kväll, vad vi kunde se, men efter att gått lite vilse så blev det bestämt att det var Kebab City som fick lyckan att servera KIK-gänget denna gång. Det tackar vi för!
På bussen påväg tillbaka till hotellet frågar Tone mig om jag har hotellrumsnyckeln, och nej, det hade jag ju naturligtvis inte. Otippat så hade inte Tone heller den... Ringer i panik till Karro och man får ju tacka gud att Berg har försvunnit från teven, hon svarar och går iväg mot rum 243, där nyckeln sitter i dörren, hoppsan. Datorer och allt är kvar, phu!

Väckarklockan ringde vid 7-tiden. Frukost nästa, för iallafall dom flesta... När alla andra är påväg från frukosten möter vi Micha och Maja, dom har råkat stänga av väckarklockan, underbart, nästa par på tur att möta är Elin och Julia. Dom ville passa på att ta lite sovmorgon då det är helg och dom är lediga från skolan. Fin tanke tjejer..  Men dom var enligt dom själva väldigt snabba att äta. Bussen skulle för övrigt gå kl 8.

Nu är vi alla samlade
.. slutspurten mot Umeå. Ännu en film är avklarad. Dom flesta sover. Bolibompa går omkring i bussen.. haha ja, ni tänker säkert samma tanke som jag, VEM FAN KÖR BUSSEN? Ta det lugnt.. Någon sa något om att Calle sitter bakom ratten.

Matchdag och alla börjar sakta men säkert känna allvaret i denna resa. Ett stopp för käk sen drar det hela igång k l14. Spännande. Efter matchen ska vi kika allsvenskan, Umeå IK tar emot Kopparberg/Göterborg. Därefter hoppas vi att resan inte blir alltför lång hem!




Over and Out!






//#1- på återseende!

Ännu en hälsning, denna gång till Peter. Vi alla saknar dig också.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grym match igår. Tack för underhållningen. Var lite nervöst ibland men det gick ju vägen. Nu väntar jag bara på matchreferat från inblandade.



/Lidna

2009-05-03 @ 19:59:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0