Piteå, tur och retur

Säsongen har vi inlett lite sisådär, började med att kryssa mot Tone och hennes Rågsved efter ett riiiiktigt sent mål 1 sekunder före slutsignalen.
Följde upp den med förhoppningsvis årets enda plattmatch, förlust mot Enskede med 2-1.
Taggade till oss och tvålade dit BK 30 med 2-0 på hemmaplan, första nollan va ett faktum :)
Förra helgen tog vi vårt pick och pack och drog till Piteå, efter nio timmar på resande fot genomför vi en bra match men som tyvärr slutar med en 1-0 förlust...bara 9 timmar hem igen :)
På Söndag är det dax för ännu en bortamatch, den här gången tar vi bussen och den styr vi mot Sundsvall.

Vi har även hunnit med att åka ur Svenska Cupen, det gäller att vara effektiva :)
Första och andra matchen gick som på räls, Ämtervik och Gävle åkte på däng, sen va det våran tur att få oss en uppläxning i fotboll.
Som ni kanske vet så var självaste Djurgår´n här på besök, avbytarbås byttes ut, bollar pumpades, affisher sattes upp och gratis korv delades ut till alla som köpt inträdesbiljett för 100 kr....hoppas korven smakade. 
Resultat då?? Jo...de blev de.


Lite smått och gott från lilla resan till Piteå...


Det var tydligen samling 05:45, minibussar mot arlanda för alla utom Faluligan (Tina, Anna, Mia och Linda) som fick klara sig själva...helt rätt.
Eftersom Josse aldrig flygit förut så är det inte lätt att veta vad som ska och inte ska göras, hon blir självklart inplockad och förhörd på engelska, men framför lite fint att hon faktiskt pratar svenska.
Jenkas fotbollsskor höll på att bli kvar på arlanda pga att hon ska ha så märkvärdiga dojjor.
Linda kliver motvilligt på planet hand i hand med kapten Bengtsson som senare får hjälp av Hanna att hålla Lindas nerver i styr.


Medans alla avnjuter en fin middag på flygplatsen så fixar Olle alla 23 väskorna från bandet till bussen, bara stereon vägen 15 kg. Strongt!!!!
Ett kort delades ut i matchen, förvånadsvärt är det våran egen nr 8 som tar det efter att ha sagt din j*vla sopa till domarn och för det så belönas hon med utmärkelsen matchens lirare och ett knivset till flyttahemifrånsamlingen.

Dax för kontroll på flygplatsen...självklart så är det Josse som är på tapeten igen, den här gången försöker hon smuggla med sig en colaburk för att hon tror sig komma bli så fruktansvärt törstig på planet.
I ett chockat tillstånd häller hon i sig burken på 3,7 sekunder på stående fot.
Även Hanna försökte sig på samma sak, men ger tillslut med sig.

Nu är det bara sträckan arlanda-Ip kvar och närmast väntar Donken...vi kliver in där när golvet är torkat och hälften av stolarna är uppställda, övertid javisst!!
Hanna pratar mer än vad hon äter, Sandy lyckas spilla lite ketchup och Böna virrar bort sig och lyckas bli inlåst på världens minsta McDonlads.

 


Efter 18 mysiga timmar är vi äntligen på hemmaplan igen.

 

 

 

 

 

 

 


























//#9 & #1


Kommentarer
Postat av: #11

Härligt värre att bloggen är igång igen!!

2010-05-13 @ 20:50:59
Postat av: f d Coach

Kul värre !

2010-05-25 @ 06:03:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0