Destination Säfsen

Helgen har vi beslutat att vi ska spendera i Säfsen på ett litet minicamp...vi bor riktigt nice i små stugor vid vattnet men f*ck va mycket knott det är då, kommer tillbaka till det senare :)





Samling sjukt tidigt med tanke på att vi har haft uppehåll, 07:30 rullar tre blå minibussar från IP...dom två första kommer fram på utsatt tid, den tredje rullar in en 45:a senare på enbart tre däck.

Vad har då hänt??
Vi tar det hela från början, för det första så sätter sig Jens bakom ratten och framför ganska tydligt att det här är "den roliga bussen" och då sover ingen.
Efter 6 minuters prat om algblommning från kärringen på P3 så sover hela bussen redan vi kupolenrondellen medans Jens och Böna aka Mr. Bean sitter i framsätet och leker "gissa djuret"
Lagom till att det var dax att plocka upp Jenka i Sunnansjö så vaknar vi till liv och Mr.Bean har lyckats klura ut att djuret han sökt i 40 min var katt och det efter att Jens släppt sista ledtråden...Mjauu :)
Färden fortsätter genom skogen på en bedrövlig väg och vid ett stoppljus så hör Bengan att bilen bakom tutar och ut kommer en kvinna viftandes.
Bengan skriker: Stanna bilen!!!
Jens vevar ner rutan och mottager nyheten att höger bakdäck är mer än platt.
Det var bara att hoppa ur och börja jobba, ja alla utom Tina såklart...hon frös ju :)
Hon lyckades iaf klämma in några mer eller mindre fina tips och kommentarer om hur hon skulle ha gjort det hela...inte så uppskattat kanske.
En lång och rostig skruv gjorde att depåstoppet blev längre än beräknat, grabbarna jobbade på riktigt bra men det hela lossnade först när killen med arbetskläderna kom förbi och hjälpte snällt till.
Som sagt så kom vi lite sent men vi hade ju båda coacherna i bussen så dom andra fick snällt vänta.




















Over and out
// #9 #1


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0